CSR Stiri

Top Line a donat produse de 30.000 de euro pentru lupta contra coronavirusului

21 mart. 2020 < 1 min

Top Line a donat produse de 30.000 de euro pentru lupta contra coronavirusului

Reading Time: < 1 minut

Compania Top Line a donat produse în valoare de 30.000 de euro campaniei Prețuiește Viața, pentru a ajuta autoritățile în lupta contra COVID-19.

Donația constă în produse de igienă personală (șampon, balsam, gel de duș, cremă de mâini, produse pentru îngrijirea mâinilor și picioarelor, pieptene și perii), precum și produse de unică folosință (papuci, prosoape, kimono, cerceafuri de pat), pentru pacienții afectați de epidemie și medicii din spitalele din România.

În plus, Top Line, companie care distribuie produse cosmetice profesionale, aparatură și mobilier pentru saloane de înfrumusețare și clinici medicale, va dona 1% din vânzările online din această perioadă campaniei inițiate de Fundația Prețuiește Viața, inițiată de Andreea Marin.

Proiectul are scopul de a strânge donații prin SMS pentru achiziționarea de produse necesare celor implicați în lupta cu epidemia de COVID-19: consumabile, echipamente sau produse destinate categoriilor vulnerabile de oameni, medicilor, personalului medical din linia întâi sau instituțiilor medicale/de îngrijire a bolnavilor sau bătrânilor.

„Top Line promovează frumusețea sub toate aspectele. Frumusețea înseamnă atât să ai grijă de aspectul tău estetic, acasă, zi de zi, dar și să ajuți pe cei din jur, să fii empatic și să iubești, pur și simplu, viața!”, a declarat Diana Baicu, Director General Top Line.

Din donațiile primit în cadrul campaniei inițiate de Fundația Prețuiește Viața se va achiziționa hrană care nu e ușor perisabilă și împachetată corespunzător, apă potabilă, pahare de plastic de unică folosință, prosoape, termometre, pilote, perne, pijamale, papuci, kituri de igienă personală, dezinfectant, kituri de curățenie, paturi mobile, materiale de construcții (panouri termoizolante, mână de lucru) pentru ridicarea centrelor de triaj, consumabile necesare în instituții medicale, costume pentru personalul medical ce intră în contact cu bolnavii, aparatură medicală.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: