Companii Stiri Tech

Toshiba anunta schema de distributie pentru Romania

12 ian. 2015 < 1 min

Toshiba anunta schema de distributie pentru Romania

Reading Time: < 1 minut

Toshiba Europe a anuntat o noua schema de distributie a produselor comercializate in România. Producatorul japonez de electronice are in portofoliul prezent in tara noastra linia de laptopuri, tablete si pe cea de televizoare.

Japonezii vor colabora cu ASBIS Romania pentru distributia laptopurilor de larg consum impreuna cu cea a tabletelor incepând cu luna ianuarie a acestui an, in timp ce distributia laptopurilor adresate segmentului business este realizata prin intermediul companiei MB Distribution, prin parteneriatul incheiat in luna martie a anului 2014.

Distributia televizoarelor Toshiba va fi realizata in continuare de Skin Media, pe baza parteneriatului incheiat in urma cu 2 ani.

Toshiba este unul dintre principalii jucatori locali pe segmentul de laptopuri, o piata totala estimata de companie anul acesta la circa 520.000 de unitati. Cota de piata detinuta pe acest segment este in prezent de 10-11%.

Toshiba tinteste anul acesta catre consolidarea vânzarilor de echipamente din categoria PC consumer si catre cresterea vânzarilor de tablete cu Windows 8 si a televizoarelor, unde isi propune cresteri de 40-50% fata de anul trecut. 

Foto: Dreamstime

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: