Management Stiri

Trandafir & Associates asistă Ebury la intrarea pe piața din România

3 apr. 2018 < 1 min

Trandafir & Associates asistă Ebury la intrarea pe piața din România

Reading Time: < 1 minut

Ebury, una dintre companiile fintech cu cea mai rapidă creștere își continuă extinderea europeană cu inaugurarea primului birou din România, proces de extindere în care este asistată de biroul de avocatură Trandafir & Associates.

Ebury, specializată în servicii financiare (e-money, servicii de plăți electronice) este una dintre companiile fintech cu cea mai rapidă creștere din industrie, la nivel global. Acesta este cel de-al 15-lea birou lansat de companie în 13 țări de pe trei continente, în ultimii cinci ani. Ebury intenționează să deschidă până la zece birouri la nivel global și să atingă numărul de 1.000 de angajați până la sfârșitul anului. În procesul de intrare pe piața din România, Ebury este asistată de societatea de avocați Trandafir & Associates.

„Sunt onorat de faptul că Ebury ne-a acordat mandatul de avocați în România. Acest proiect este contextul perfect pentru a demonstra că firma noastră s-a dezvoltat constant în ultimii ani, dobândind capacitatea de a răspunde așteptărilor și cerințelor unei companii fintech cu operațiuni la nivel global”, spune George Trandafir, Managing Partner al Trandafir & Associates.

Trandafir &Associates asistă Ebury pentru intrarea pe piața românească în baza mecanismului libertății de stabilire reglementat de dreptul comunitar, pentru adaptarea produselor/ serviciilor oferite în România, precum și pentru conformare cu legislația e-money, respectiv legislația privind prevenirea spălării banilor.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: