Finanțe Stiri

TransferGo a atras o finanțare de 8,6 mil. euro

21 iun. 2018 2 min

TransferGo a atras o finanțare de 8,6 mil. euro

Reading Time: 2 minute

TransferGo, companie de transferuri online internaționale rapide, a atras o investiție de 8,6 milioane de euro, cea mai mare finanțare obținută de companie într-o singură tranșă.

Daumantas Dvilinskas CEO TransferGoOdată cu această tranzacție, capitalul total atras de TransferGo ajunge la suma de 17,8 milioane de euro. Contribuțiile au fost generate de o serie de investitori din Statele Unite, Vostok Emerging Finance, Practica Capital și Revo Capital din Turcia, arată compania, într-un comunicat de presă.

„Ecosistemul european al start up-urilor Fintech este unul dinamic și are un potențial mare de creștere, iar asta se reflectă asupra business-ului nostru. Ultimul trimestru a fost unul cu adevărat special pentru echipa TransferGo. Am dublat achiziția lunară și am depășit 1 miliard de euro transferați prin intermediul serviciilor noastre de la începutul activității, înregistrând astfel creșteri de 100% de la an la an. Noile investiții au ca scop susținerea extinderii companiei, cu accent pe diversificarea serviciilor pe care le oferim”, a declarat Daumantas Dvilinskas, CEO al TransferGo.

Potrivit Băncii Mondiale, aproximativ 80% dintre oameni fac în continuare transferuri de bani internaționale utilizând bani lichizi. Pe acest fond, piața de transferuri digitale are un potențial de creștere considerabil. Se estimează că aceasta se va majora de cinci ori în următorii șapte ani, iar cea mai rapidă evoluție se va observa în Europa.

TransferGo oferă servicii rapide şi la costuri mici, atât persoanelor fizice, cât şi companiilor. Serviciul online a câştigat încrederea a peste 600.000 de consumatori din întreaga lume, care au reușit astfel să economisească un total de peste 20 milioane de euro, comparativ cu alte instrumente disponibile pe piață.

Până în prezent, românii au trimis peste 100 de milioane de euro prin intermediul serviciilor TransferGo, numărul clienților crescând de la an la an.  Valoarea medie a fiecărei tranzacții a fost de peste 420 de euro.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: