Business Companii Stiri Tech

Tranzacție cu efect climatic: Atos preia EcoAct

3 aug. 2020 < 1 min

Tranzacție cu efect climatic: Atos preia EcoAct

Reading Time: < 1 minut

Grupul IT francez Atos, prezent și pe piața din România cu trei birouri, a anunțat preluarea EcoAct, companie specializată în consultanță pentru strategii de reducere a emisiilor de carbon.

„Achiziția EcoAct este un pas major spre obiectivul nostru de decarbonizare. Combinând poziția de lider a EcoAct în consultanță pe strategie de mediu și dezvoltare de proiecte compensatorii, cu portofoliul nostru de soluții și servicii de reducere a emisiilor de carbon și strategia go-to-market, ne putem ajuta clienții să avanseze în îndeplinirea strategiilor lor de Zero Net”, a declarat Elie Girard, CEO Atos.

Decarbonizare

EcoAct este lider pe piața globală în dezvoltarea strategiilor inovatoare de reducere a emisiilor de carbon, colaborând cu peste 400 de clienți din cele patru sedii internaționale. Oferta sa „A to zero”, bazată pe o abordare în cinci module, sprijină companiile în eforturile lor de a avea operațiuni cu emisii reduse de carbon și rezistență comercială pe termen lung.

Peste 150 de experți EcoAct se vor alătura rețelei de specialiști Atos la nivel mondial și vor beneficia de oferta digitală de reducere a emisiilor de carbon, respectiv strategia go-to- market a companiei. Acest lucru va consolida poziția Atos într-o piață în creștere – consultanța operațiunilor Zero Net – și va poziționa compania ca furnizor integrat la nivel mondial pentru astfel de soluții.

Condusă de Thierry Fornas – președinte, și Gerald Maradan – CEO, care se vor afla în continuare în fruntea viitoarei divizii de decarbonizare a Atos, EcoAct combină o strategie solidă cu informații comerciale pentru a
ajuta companiile să își reducă la zero emisiile de carbon. Compania a fost fondată în 2005, cu sediul central la Paris.

Atos este o compania specializată în transformare digitală, cu 110.000 de angajați în 73 de țări și venituri anuale de 12 miliarde de euro.

Foto: © Piotr Trojanowski | Dreamstime.com

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: