Antreprenori by eMAG Stiri

Trei antreprenori români lansează un nou concept de spații de lucru

13 sept. 2018 2 min

Trei antreprenori români lansează un nou concept de spații de lucru

Reading Time: 2 minute

Vlad Craioveanu, Ilinca Păun și Cristian Ustinescu lansează 3house, un nou concept de spații de lucru. Compania își propune deschiderea a trei spații în București în următorii doi ani, având o suprafață totală de peste 15.000 de mp. Prima, în curs de amenajare, este situată într-o zonă ultracentrală, pe strada Tudor Arghezi nr. 8-10. Ea va fi complet funcțională începând cu luna ianuarie 2019, un prim etaj fiind disponibil pentru vizitare din luna noiembrie a acestui an. Investițiile totale pentru prima locație 3house sunt estimate la suma de 1,7 milioane de euro.

Vlad Craioveanu, Ilinca Păun și Cristian Ustinescu

Cine sunt cei trei antreprenori?

Vlad Craioveanu a introdus cu succes conceptul de co-working în România în 2012 prin lansarea Impact Hub Bucharest, Ilinca Păun este CEO al școlii de business din România The Entrepreneurship Academy și Cristian Ustinescu este un profesionist cu o vastă experiență în domeniul imobiliar din România și din afara țării.

”Cred că cel mai important beneficiu al 3house este acela că le oferă membrilor și vizitatorilor ocazia de a se concentra pe afacerile și proiectele lor, fără a mai irosi timp și resurse suplimentare pentru administrarea propriului spațiu de lucru. Pentru că înțelegem foarte bine nevoile clienților noștri, precum și ale echipelor lor, ne-am concentrat eforturile pe crearea unui produs care îi ajută pe cei care ne trec pragul să devină mai buni în tot ceea ce își propun. De la infrastructura de birou, la serviciile integrate pentru angajați, de la calitatea ingredientelor din zona culinară, la atenția pe care o acordăm vizitatorilor, 3house reprezintă un adevărat concierge ”, a declarat Vlad Craioveanu, co-fondator și CEO 3house.

3 House va reuni birouri dedicate echipelor, zone open-space, un spațiu de evenimente cu o capacitate de 120 locuri, un bistro marcă proprie cu o capacitate de 100 locuri. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: