fbpx
Stiri Tech

Trei luni gratuite de abonament la portarea în Telekom2 min

13/02/2019 < 1 min read

author:

Trei luni gratuite de abonament la portarea în Telekom2 min

Reading Time: < 1 minut

Telekom Romania oferă primele trei luni gratuite la abonament mobil pentru cei care se portează în rețeaua sa până la finalul lunii martie. Oferta de portare la planul tarifar Mobil 5, fără perioadă minimă contractuală și bonus Net 4G Nelimitat, se adresează atât clienților veniti prin portare de la abonament, cât și de la cartelă.

Pentru clienții persoane juridice care se portează la Telekom în perioada 13 februarie – 31 martie, compania oferă la 5 euro pe lună (plus TVA) internet 4G nelimitat liber de contract și Norton Security Online inclus până la sfârșitul anului 2019. Oferta este valabilă pentru cererile de portare la abonamentul Freedom 5, plasate online, la telekom.ro/business.

“Continuăm să fim îndrăzneți și creativi în oferte, deoarece noile strategii de marketing se conturează în jurul nevoilor și așteptărilor clienților. În acest sens, noua ofertă Telekom are la bază un conținut de marketing și comunicare personalizat, cu scopul final de a le oferi clienților noștri experiențe unice”, a declarat Andreas Elsner, Director Executiv Comercial – Segment Rezidențial, Telekom Romania.

Prețul de 5 euro pe lună este valabil pentru toate portările la abonamentul Mobil 5 plasate online pe www.telekom.ro și făcute în magazinele Telekom Romania și ale partenerilor pentru clienții individuali care au activ un serviciu fix Telekom. Clienții care se portează și nu dețin servicii fixe de la Telekom vor beneficia de primele trei luni de abonament gratuit, ulterior prețul abonamentului fiind de 7 euro pe lună.

Oferta de primăvară a Telekom Romania include și telefoane în rate, fără dobândă și avans 0: Samsung Galaxy J4+ la 6 euro/lună, Samsung Galaxy A6 la 8 euro/lună, Huawei P 20 Lite la 10 euro/lună sau Huawei Mate 20 Lite la 12 euro/lună.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *