fbpx
Marketing Stiri

Trei mărci de gumă, o singură campanie1 min

10/01/2017 < 1 min read

Trei mărci de gumă, o singură campanie1 min

Reading Time: < 1 minut

Trei mărci de gumă de mestecat fără zahăr din portofoliul Mars – Orbit, Airwaves și 5  – au lansat, în premieră, o campanie comună.

Campania “Sosești revigorat” se adresează șoferilor cu mesajul potrivit căruia guma de mestecat fără zahăr reprezintă o modalitate de a te menține  atent și concentrat la volan, precum și de a sosi revigorat la destinație.

Comunicarea din magazine va fi susținută prin acțiuni de PR, campanii de promovare outdoor, campanii TV și radio, precum și prin colaborări cu mai mulți influenceri.

În plus față de campania convențională de ATL, cu spot TV care susține comunicarea din magazine, proiectul include acțiuni OOH, campanie și concurs radio, acțiuni de PR și colaborare cu influenceri din mediul online și cu celebrități precum Adela Popescu și Radu Vâlcan, vedeta auto-moto Roxana Ciuhulescu sau bloggerița Larisa Costea.

Campania integrată include și lansarea noului sortiment Orbit Bubblemint în sticluță de 60 de drajeuri, ambalaj special creat pentru a se potrivi perfect în compartimentele din interiorul mașinii.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *