Finanțe Stiri

TVA-ul, in contabilitatea firmelor

29 mai 2015 < 1 min

TVA-ul, in contabilitatea firmelor

Reading Time: < 1 minut

Mai sunt doar doua zile pana cand va intra in vigoare noua cota de TVA de 9%. Aceasta va fi aplicata pentru alimente si bauturi destinate consumului uman si animal, animale si pasari vii din specii domestice, seminte, plante si ingrediente utilizate in prepararea alimentelor.

Firmele pot adopta noul sistem de plata a TVA-ului cu ajutorul Componentei de Management Financiar – Contabil – care face parte din pachetul informatic integrat SIVECO Applications 2020 Project:Cloud. 

Alexandru Mihail, Technical Leader SIVECO Applications in cadrul SIVECO Romania, declara: „Sistemul informatic de management al afacerilor SIVECO Applications 2020 poate fi usor adaptat si, ca urmare, implementarea TVA se va face foarte repede de orice client. Practic, situatiile de raportare contabila sunt deja pregatite pentru aceasta modificare si pentru iminentele modificari ce vor urma. Acest sistem este 100% romanesc si urmareste modificarile legislative, aliniindu-se flexibil si intuitiv „. 
SIVECO Romania este specializata, de peste 23 ani, in executia de proiecte informatice complexe si de mare amploare pentru educatie, sanatate, agricultura, institutii vamale, organizatii europene, firme private, institutii publice.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: