Business Companii Stiri

Uber Comfort se extinde în 6 orașe din România

3 iun. 2021 < 1 min

Uber Comfort se extinde în 6 orașe din România

Reading Time: < 1 minut

Începând de astăzi, Uber extinde produsul Uber Comfort către alte 6 orașe din România. Utilizatorii din Craiova, Galați, Pitești, Ploiești, Constanța și Cluj vor beneficia de o nouă opțiune de deplasare, care le asigură o călătorie mai confortabilă.

Mai scump decât UberX

Serviciul Uber Comfort vine la un preț ușor mai ridicat decât cel pentru cursele cu UberX (cu aproximativ 20% mai mare) și oferă pasagerilor acces la curse realizate de șoferi cu experiență, cu un rating ridicat, și la vehicule mai confortabile, cu spațiu suplimentar pentru picioare. 

Înainte de începerea cursei, utilizatorii pot alege direct din aplicație felul în care doresc să se desfășoare călătoria. Spre exemplu, pot alege între trei opțiuni de temperatură și pot opta pentru o călătorie în liniște. În plus, aceștia vor fi așteptați de șoferi până la 10 minute la punctul de preluare, în schimbul unei mici taxe suplimentare, astfel încât să nu fie nevoiți să plece în grabă spre destinație.  

O cursă în siguranță

Toate celelalte avantaje ale aplicației rămân în continuare valabile: informațiile transparente și exacte despre prețul cursei disponibile înainte de începerea acesteia, modalitatea simplă de plată, prin aplicație sau cash, și numeroasele măsuri de siguranță, alături de informațiile despre șofer și cursă pe care le au la dispoziție. 

La fel ca în cazul celorlalte servicii Uber din România, atât șoferii, cât și pasagerii, trebuie să poarte mască pe parcursul călătoriei și să confirme că au luat măsurile de siguranță necesare înainte de începerea cursei. 

Cum funcționează

  1. Deschide aplicația 
  2. Selectează destinația 
  3. Alege opțiunea „Comfort”
  4. Confirmă punctul de preluare 
  5. Un șofer va fi disponibil în doar câteva minute 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: