Companii Stiri

Uber lansează opțiunea Real Time ID Check

16 dec. 2019 2 min

Uber lansează opțiunea Real Time ID Check

Reading Time: 2 minute

După lansarea kitului de instrumente de siguranță precum butonul pentru asistență 112, alerte de viteză, posibilitatea alegerii contactelor de încredere sau “Check Your Ride”, începând de astăzi Uber lansează opțiunea de verificare facială în timp real, “Real Time ID Check”.

Prin funcționalitatea de verificare facială în timp real, Uber îndeamnă șoferii și curierii parteneri să facă un selfie înainte de a intra în aplicație pentru a se asigura că șoferul care folosește contul este cel înscris și verificat.

Noua opțiune Real Time ID Check va preveni piratarea conturilor șoferilor și curierilor parteneri și îi va asigura pe utilizatori și consumatori că șoferul este același din aplicație.

“Verificarea facială în timp real este o funcționalitate foarte importantă pentru siguranța pe aplicație. Cu ajutorul acesteia putem combate acte de fraudă, utilizarea necorespunzătoare a conturilor și putem menține o platformă mai sigură pentru toți utilizatorii noștri, asigurându-ne că șoferii și curierii parteneri sunt întocmai persoanele înregistrate.  Această opțiune folosește tehnologia pentru a menține siguranța prin verificări automatizate, susținute de verificări manuale, oferind astfel șoferilor și curierilor posibilitatea de a alege felul în care trec prin această procedură”, a declarat Nicoleta Schroeder, General Manager, Uber România.

Real Time ID Check crește nivelul de siguranță al tuturor utilizatorilor, prin folosirea unor tehnologii inaccesibile în trecut, acestea ajutând la prevenirea problemelor chiar înainte ca acestea să se petreacă.

Foto: © Dennizn | Dreamstime.com

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: