Stiri Tech

UiPath are un nou director financiar

9 ian. 2019 3 min

UiPath are un nou director financiar

Reading Time: 3 minute

UiPath, liderul mondial pieței de Robotic Process Automation (RPA), anunță numirea lui Marie Myers în funcția de director financiar al companiei.

Din poziția de Chief Financial Officer (CFO), Myers îi va raporta direct lui Daniel Dines, CEO și Co-fondator UiPath, și va oferi expertiză financiară pentru a sprijini misiunea globală a companiei de a accelera adoptarea automatizării la nivelul sectoarelor public și privat și de către companii, indiferent de mărimea acestora, arat[ compania, într-un comunicat de presă.

Myers se alătură echipei UiPath de la HP, unde a servit drept Global Controller și Executive Officer. Conducând o echipă de 2.200 de angajați, ea a fost responsabilă atât de declarațiile financiare din toate țările în care operează HP, cât și de operațiunile financiare ale HP la nivel global. Myers și-a petrecut cea mai mare parte a carierei la HP și Compaq, deținând mai multe funcții de conducere, printre care VP Finance Operations al diviziei de imprimante și PC și Chief Audit Executive. Myers a condus inițiativa „Finanțele viitorului” la HP, îndrumând organizația să adopte tehnologii disruptive emergente – cum ar fi RPA și Artificial Intelligence (AI) – pentru a-și moderniza operațiunile financiare și a deveni un pionier cu un impact și mai amplu în digitalizarea sectorului financiar. Activitatea ei a fost recent recompensată de către Hackett Group în cadrul premiilor 2018 Digital Awards for Smart Automation.

Myers a primit, de asemenea, o amplă recunoaștere pentru expertiza ei financiară și contribuția sa în calitate de femeie de afaceri. În 2018 ea a fost inclusă de către Houston Business în categoria Women Who Mean Business, în 2017 a fost numită HP Working Mother of the Year de către revista Working Mother, iar în 2016 a figurat în Top 40 Under 40 in Finance și a fost aleasă de către University of Queensland drept Alumna of the Year

Myers este o promotoare entuziastă al diversității și educației. Ea este fondatoarea și președintele emerit al Anti-Grey Market Alliance Board și servește în comitetele University of St. Thomas Advisory din Houston, Girlstart Council for Houston, și University of Queensland in America, Inc.

„Este o oportunitate incredibilă să mă alătur UiPath în această fază de creștere și dezvoltare și să ajut compania să răspundă cererii accelerate de RPA. Vă pot vorbi din experiență despre modul în care această tehnologie poate aduce valoare într-o companie și asta mă anima cu adevărat. Aștept cu mare nerăbdare să fac parte din echipa care va inaugura era <Automation First>, oferind organizațiilor din întreaga lume tehnologia și sprijinul necesar pentru a le ajuta să-și transforme operațiunile”, a spus Myers.

Directorul financiar anterior al UiPath, Mihai Faur, va deține funcțiile de Corporate Controller și Chief Accounting Officer, și va raporta lui Myers. „Mihai a construit o operațiune financiară globală incredibilă pentru a facilita creșterea fantastică a UiPath și sunt încântată să lucrez îndeaproape cu el pentru a duce UiPath la nivelul următor,” a comentat Myers.

„Marie ni se alătură într-o etapă foarte importantă de creștere a companiei. Suntem încântați că cineva de calibrul și experiența ei va conduce operațiunile financiare pe măsură ce ne pregătim pentru următoarea etapă,” a declarat Dines.

“Experiența ei în a conduce operațiuni financiare globale și în implementarea tehnologiilor de automatizare o recomandă drept CFO-ul ideal pentru UiPath și suntem entuziasmați să vedem ce va reuși să facă în calitate de membru al echipei noastre”, a adăugat CEO-ul UiPath.

UiPath este liderul erei “Automation First” – promovând conceptul “un robot pentru fiecare persoană”, oferind pregătire și colaborare gratuite și facilitând învățarea de noi abilitați de către roboți prin intermediul AI și Machine Learning. Misiunea companiei este să pună la dispoziție aptitudini specifice erei digitale la mai mult de un milion de oameni prin intermediul UiPath Academic Alliance. Platforma de enterprise Robotic Process Automation (RPA) a companiei a automatizat deja milioane de procese repetitive pentru companii și organizații guvernamentale din toată lumea, îmbunătățind productivitatea, experiența clienților și satisfacția la locul de muncă a angajaților. Recent numită de către Comparably drept al 6-lea cel mai fericit loc de muncă  și ocupând locul 11 în topul celor 50 de companii mari cu cea mai buna cultură organizațională, UiPath a devenit una dintre companiile de enterprise software cu cea mai mare creștere din istorie. Compania a primit finanțări de peste 400 de milioane de dolari din partea Accel, CapitalG, Credo Ventures, Digital East Fund al Earlybird, IVP, Kleiner Perkins, Madrona, Meritech, Seedcamp și Sequoia.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: