Stiri Tech

Primul Experience Shop Huawei din România

31 ian. 2019 2 min

Primul Experience Shop Huawei din România

Reading Time: 2 minute

Huawei deschide pe 2 februarie primul Huawei Experience Shop din România, în AFI Cotroceni București, unde va fi disponibil întreg portofoliul de produse Huawei (smartphone-uri, tablete, ceasuri inteligente, fitness band-uri) și o gamă extinsă de accesorii.

În magazinul amenajat pe o suprafață de 48 de metri pătrați, consumatorii vor putea să testeze cele mai noi produse Huawei imediat după lansarea lor globală și vor fi consiliați cum să utilizeze device-urile la capacitate maximă.

„Suntem bucuroși să deschidem în România primul Huawei Experience Shop, un spațiu care reprezintă pe deplin filozofia Huawei centrată în jurul consumatorilor. Huawei Experience Shop este, de asemenea, locul în care consumatorii și fanii Huawei vor putea descoperi și testa cele mai noi tehnologii dezvoltate de compania noastră”, a declarat Zachary Jianglinchao, Country Manager Huawei Consumer Business Group Romania.

La deschiderea oficială a Huawei Experience Shop, începând cu ora 12:00, smartwatch-ul HUAWEI Watch GT va putea fi achiziționat cu un discount de 50%, iar accesoriile precum husele, căștile, boxele, bateriile externe sau cablurile vor avea un discount de 80%.

Huawei Consumer BG, al doilea cel mai mare producător de smartphone-uri din lume, oferă o gamă largă de produse, de la smartphone-uri, PC-uri, tablete, gadgeturi portabile, produse de rețelistică și dispozitive destinate întregii familii, până la servicii de stocare tip cloud.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: