Editorial

Un an sub auspicii bune

21 dec. 2015 < 1 min

Un an sub auspicii bune

Reading Time: < 1 minut

Marta Usurelu-editorial1Ultimii ani au fost ca un carusel. Plini de incercari si situatii imprevizibile, dar care au adus mult asteptata crestere a pietei. Daca in 2013 si 2014 piata crestea usor, dar nu se simtea o directie clara, lucrurile au inceput usor-usor sa se aseze si anul acesta am resimtit o normalitate. Atat in marile companii, cat si in cele medii s-au stabilit directiile si planurile pentru urmatorii ani si s-au resapat asteptarile si bugetele. Iar lupta pentru rezultate a depasit-o in sfarsit pe cea de stabilizare si revenire de dupa criza.

Cresterea din 2015 este vizibila la orice nivel din piata, iar analistii internationali estimeaza o tendinta similara in 2016. Ne asteapta asadar un nou an de munca, dar un an sub auspicii bune!

Avem nevoie mai mult ca oricand de o directie clara si de suficienta putere ca sa ducem la indeplinire ce ne propunem, pentru ca normalitatea de astazi inseamna, la fel ca in ultimii ani, care si-au pus puternic amprenta pe viata noastra, efort mare pentru bugete medii si mici. Un semn bun pentru companiile antreprenoriale este reducerea impozitului pe dividende de la 16% la 5% incepand cu 1 ianuarie 2016, fata de 1 ianuarie 2017, cum era prevazut in Codul fiscal promulgat in vara.

Incheiem asadar un an bun si ne pregatim pentru unul macar pe masura acestuia. Ne dorim si va dorim multa energie si, ceea ce am invatat ca este esential, o strategie clara pentru 2016!

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: