Editorial

Valori de România

18 mai 2017 2 min

Valori de România

Reading Time: 2 minute

Nu avem încredere în noi. Nici în sistem. Tânjim după tot ce este bun peste hotare, dar nu vrem să admitem că trebuie să ne schimbămși noi. Și ne limităm să comentăm. Despre toți și toate.

Acestea sunt doar câteva dintre caracteristicile noastre. Slavă Domnului că nu sunt toate așa! Și că printre noi numărăm cu mare mândrie și încântare oameni care-și demonstrează valoarea la nivel internațional. Oameni care fac performanță la nivel înalt și care ne determină să fim mândri că suntem români.

Nu sunt puțini. Și nu sunt doar sportivi. Sunt personalități pe care televiziunile și mass-media parcă se încăpățânează să nu le descopere și să nu le promoveze. Nu există nicio explicație pentru acest comportament, în afară de comoditate și convingerea greșită că unii cred că le știu pe toate.

Așa ajungem, la nivel de populație, să avem o părere urâtă despre noi în general. Noroc că nu suntem toți așa. Bine că încă există oameni care caută valoarea și care-i înțeleg însemnătatea și se încăpățânează, la rândul lor, să schimbe în jur această părere generalizată și atât de greșită.

Alături de oameni de research, de CEO și antreprenori, de oameni de știință, campioni și artiști, echipa Biz a început să caute și să prezinte românii de valoare. Personalități care se remarcă în fiecare an prin realizări importante și care reușesc să se impună la nivel internațional. Știu că pentru mulți pare uimitor că există atâția performeri. Da, există! Trebuie doar să ieșim din zona noastră de comoditate și să-i vedem.

Va invit să citiți această ediție specială a revistei. O să descoperiți în paginile sale o serie de oameni care o să vă facă cu siguranță ziua mai frumoasă. Care o să vă dea speranță și o să demonstreze că nu suntem doar ce se vede rău și urât la TV și nu numai.

Ei sunt interlocutorii pe care îi căutăm zi de zi, oamenii pe care dorim să-i prezentăm în fiecare număr din Biz și care merită să fie adevăratele subiecte și știri principale. Pe 16 mai îi reunim la Gala Valori de România, ca să-i aplaudăm și să-i premiem! Ei sunt românii care vreau să ne reprezinte. Cei care demonstrează că se poate! Care ne ambiționează prin exemplul lor și pe noi să fim mai buni și să ne facem cu răspundere și cu pasiune meseria.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: