Editorial

Performanta diferentiaza

26 nov. 2014 < 1 min

Performanta diferentiaza

Reading Time: < 1 minut

Ne pricepem la orice si ne-am obisnuit sa traim cu “merge si asa”. Ne grabim sa terminam rapid ce avem de facut, ca sa scapam si sa plecam acasa. Sau, pur si simplu, doar ca sa terminam.

Nu am invatat sa ne facem treaba bine, sa ne “branduim” prin ceea ce facem si cum suntem, si am cazut de multe ori in capcana imaginii care nu are legatura cu realitatea.

Nu arat cu degetul. Asa eram si eu, pana sa devin antreprenor. Pana cand am inteles ca ceea ce fac ma reprezinta.

Revista si evenimentele Biz sunt ceea ce vad cititorii si participantii. Daca apreciaza sau critica ceva, reactia lor se reflecta direct asupra mea, ca antreprenor. Cand am inteles aceasta simpla realitate am regandit intreg businessul si am stabilit, impreuna cu echipa, modul in care scriem revista si organizam evenimentele.

Doar prin realizari, prin ceea ce faci, poti arata cine esti cu adevarat. Si, asa cum am invatat si la scoala, este de preferat sa te compari cu cel mai inteligent coleg din clasa, decat cu cel mai slab. A venit vremea sa constientizam cu totii ca performanta este cea care conteaza. Cea care ne diferentiaza si ne promoveaza.

E important sa incepem sa ne dorim sa fim noi cei care facem lucruri trainice, sa fim noi cei admirati. Si sa intelegem ca doar prin performanta evoluam si reusim sa determinam partenerii sa (re)vina la noi.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: