Marketing Stiri

Un Bucket in sprijinul copiilor

11 mart. 2015 < 1 min

Un Bucket in sprijinul copiilor

Reading Time: < 1 minut

KFC lanseaza campania “Bucket de bine”, prin care va sustine bugetul anual al unei familii SOS din cadrul organizatiei SOS Satele Copiilor Bucuresti.

Astfel, in perioada 1 martie – 31 decembrie, 1 leu din pretul fiecarui Hot Bucket, redenumit “Bucket de bine”, cumparat va merge catre familia SOS sponsorizata de KFC Romania, din care fac parte 5 copii cu varste intre 7 si 11 ani, ingrijiti de o mama sociala.

KFC va sustine toate cheltuielile necesare pentru alimente, imbracaminte, ingrijiri medicale si activitatile educationale ale copiilor din casa sponsorizata. De asemenea, KFC va sustine atat pregatirea scolara a celor 5 copii din casa, cat si activitatile lor extra-curriculare, care le dezvolta aptitudinile si le diversifica pregatirea: excursii insotite de activitati (ateliere de cusut, olarit etc.), activitati sportive pentru dezvoltarea motricitatii (balet, fotbal), cursuri de sah, cursuri de limbi straine.

Campania este parte a unui parteneriat incheiat intre KFC si SOS Satele Copiilor Romania  

In Romania, lantul de restaurante KFC este operat in sistem de franciza, licenta pentru Romania fiind acordata in 1997 companiei US Food Network KFC si numara 52 de restaurante atat in Bucuresti, cat şi in alte orase precum Timisoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Pitesti sau Braşov. KFC Romania opereaza si un restaurant la Chisinau, Republica Moldova.

SOS Satele Copiilor Romania ocroteste si sprijina astazi peste 1000 de copii in dificultate, care au pierdut sau risca sa piarda ingrijirea familiei lor biologice.

 

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: