BizRemote by certSIGN Companii Stiri

Trust Motors oferă trei autovehicule Peugeot Institutului Balș

27 mart. 2020 < 1 min

Trust Motors oferă trei autovehicule Peugeot Institutului Balș

Reading Time: < 1 minut

Trust Motors răspunde apelului Institutului Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș” din București și oferă trei autovehicule noi Peugeot Rifter necesare pentru activitatea echipei medicale.

Flota oferită de Trust Motors este necesară pentru mobilitatea unor echipe medicale care vor asigura medicația necesară pacienților depistați pozitiv cu noul virus SARS-Cov-2, direct la domiciliul acestora. În acest fel se poate limita răspândirea virusului și supraîncărcarea sistemului medical din România.

„Acum când trecem prin vremuri cum nu au mai fost, solidaritatea și responsabilitatea socială trebuie să se manifeste în rândul fiecăruia dintre noi. Am decis că cea mai bună cale de a răspunde acestei nevoi urgente este să sprijinim nevoile de mobilitate operativă din sistemul medical, în lupta împotriva SARS-Cov-2. Suntem atenți la tot ce se întâmplă și facem tot ce ține de noi pentru a trece împreună cu bine peste această perioadă”, a spus Andrei Iacob, CEO Trust Motors.

Trust Motors este importatorul oficial în România al mărcilor Peugeot, Citroën și DS Automobiles și unul dintre cei mai importanți jucători din industria auto. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: