fbpx
Lifestyle Stiri

Un Diamant cu telecomandă2 min

03/04/2019 2 min read

Un Diamant cu telecomandă2 min

Reading Time: 2 minute

După mai bine de trei decenii de absență, televizorul Diamant revine în casele românilor, acesta fiind relansat sub umbrela Horizon, un brand al companiei Network One Distribution

Vești bune pentru nostalgici. Celebrul televizior Diamant, nelipsit din casele românilor înainte de anii ’90 revine pe piață, sub umbrela Horizon, un brand al companiei Network One Distribution. Inițiativa companiei, de a relansa brandul Diamant este pe cât de noastalgică pe atât de îndrăzneață. Noua linie de televizoare Diamant reinventează modelul vechi de mai bine de 30 de ani, acesta fiind capabil să redea imagini HD și Full HD.  Noile modele disponibile vor avea diagonale cuprinse între 22 și 43 de inci. Televizoarele sunt asamblate în UE, Turcia și China și vor veni cu un design actualizat, la curent cu tendințele și nevoile consumatorilor de astăzi. Televizoarele Diamant se adresează persoanelor care caută produse de calitate la prețuri accesibile, oferind culori vibrante și o claritate a imaginii la nivel superior, cu alte cuvinte tehnologia de care au nevoie.

„Urmărim trendurile în tehnologie, dar ne reinventăm de fiecare dată. Am readus la viață una dintre primele game de televizoare românești, pentru că știm că lucrurile cu adevărat puternice sunt cele care rezistă în fața timpului și devin mai bune odată cu trecerea lui. Acum, ca și atunci, ducem simplitatea la un alt nivel – prin funcții precum HDMI, USB Player, CI +, dar păstrăm accesibilitatea în ceea ce privește prețul”, spune Cristian Postolache, BDM Mobile & Consumer Electronics / Private Label NOD.

Televizorul Diamant a fost fabricat în Întreprinderea Electronică din București începând cu anul 1961 și era nelipsit din casele românilor în perioada comunistă. Televizorul generației cu cheia la gât era alb-negru, cu tub catodic, mare cât o ladă și costa cam cât trei salarii medii, cu posibilitatea de a fi plătit în rate. Pentru cei mai mulți dintre români, Diamant a fost primul televizor la care s-au uitat vreodată.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *