fbpx
Companii Lifestyle Stiri

Un exemplar semnat al cărții lui Obama scos la licitație3 min

25/01/2021 2 min read

Un exemplar semnat al cărții lui Obama scos la licitație3 min

Reading Time: 2 minute

Cea mai așteptată carte a anului 2020, «Pământul Făgăduinței» de Barack Obama, ajunge în România într-un exemplar de lux, semnată de cel de-al 44-lea președinte al Statelor Unite ale Americii.

Cartea de colecție cu semnătura olografă a autorului va fi scoasă la licitație săptămâna viitoare și reprezintă unica piesă disponibilă pentru achiziție în România, putând fi achiziționată doar online, în cadrul Licitației de Artă Grafică a unui Important Colecționar Bucureștean, de marți, 2 februarie, pe Platforma Artmark LIVE.

Obama
Pământul făgăduinței, de Barack Obama, New York, 2020, exemplar de lux, cu etui și semnătura olografă a autorului

Doar 100 de euro este prețul de pornire a cărții, care relatează într-o manieră emoționantă (și extrem de personală) traseul unui tânăr aflat în căutarea propriei identități – până la a deveni liderul lumii libere, memoriile prezidențiale ale lui Barack Obama, dar și cum s-au scris pagini de istorie care au modificat parcursul întregii lumi.

Veniturile colectate în urma vânzării cărții de colecție vor fi redirecționate către programul Asociației OvidiuRO – „Citește-mi 100 de povești!”. Fondurile vor contribui la achiziționarea unui stoc de cărți pentru instituțiile preșcolare defavorizate din România, cu scopul de a oferi posibilitatea ca, la finalul celor 3 ani de grădiniță, un copil să fi auzit minim 100 de povești, pentru a crea premisele necesare învățării citit-scrisului.

Partenerul proiectului caritabil, care a pus la dispoziție, prin donație, exemplarul de lux «Pământul Făgăduinței» de Barack Obama, cu semnătura olografă a autorului, este Librăria Cărturești, venind în sprijinul educației timpurii din mediile rurale și urbane vulnerabile.

Pentru a participa la achiziționarea prin licitație a acestei cărți de colecție este necesară realizarea unui cont activ pe www.artmark.ro – în doar 3 pași simpli: înregistrare, completarea datelor minime de identificare, validarea contului, cu care poți participa online, marți, 2 februarie, ora 18:30, la licitație. Până atunci, ediția de lux poate fi vizionată, în regim gratuit, la Palatul Cesianu-Racoviță, iar online pot fi depuse oferte pentru aceasta.

Cartea «Pământul Făgăduinței» de Barack Obama a fost vândută în peste 3,3 milioane de exemplare, în doar prima lună de la lansare, în S.U.A. și Canada. Cartea a primit Premiul Goodreads Choice pentru cele mai bune memorii și autobiografii în 2020 și a fost desemnată una din cele mai bune cărți ale anului 2020 de către The New York Times Books Review, The Washington Posts, The Guardian și Marie Claire. 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *