CSR

Un million de euro, donați prin intermediul Galantom

7 iul. 2017 < 1 min

Un million de euro, donați prin intermediul Galantom

Reading Time: < 1 minut

Galantom.ro, platformă online de fundraising pentru organizații nonguvernamental, a atins pragul de donații de un milion de euro. Această sumă provine de la peste 3.200 de persoane și a fost strânsă în patru ani.

Fie că au alergat la maraton, ă şi-au propus o provocare personală prin care să îşi învingă limitele, şi-au dăruit ziua de naştere sau o pasiune, au renunţat 30 de zile la fumat sau şi-au donat banii primiţi ca dar de nuntă, donatorii au ales să folosească aceste motive pentru a susţine un proiect în care cred al unei organizaţii nonprofit.

Proiectele pentru care s-au strâns fondurile acoperă domenii diverse, precum: sănătate, mediu, educaţie, sport, incluziune socială sau dezvoltare comunitară. Peste 140 de ONG-uri au utilizat cu încredere platforma. Printre ele se numără: HOSPICE Casa Speranţei, Salvaţi Copiii, United Way, Noi Orizonturi Familia, Învingem Autismul, WWF România, OvidiuRo, Fundaţia Principesa Margareta a României, Școala de Valori, Ajungem Mari şi altele.

„De multe ori când am nevoie de un puseu de energie și motivatie, intru pe Galantom și citesc poveștile oamenilor frumoși care fac eforturi să sustină prin fundraising voluntar proiecte sociale ce contribuie la rezolvarea problemelor comunităților lor. Asta mă umple de energie pozitivă şi speranţă că lucurile merg pe un făgăş bun. Un indicator îmbucurător pe platformă este nivelul ridicat al donației medii care se menţine de mai bine de 2 ani  în intervalul 110-120 lei”, declară Gabriel Solomon, iniţiator Galantom.ro.

Lansat în iunie 2013, proiectul Galantom reprezintă una dintre dovezile palpabile că românii sunt din ce în ce mai implicați social și din ce în ce mai interesați de rezolvarea problemelor din comunităţile lor.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: