Companii Stiri

Un nou concept pentru evenimente

5 sept. 2017 2 min

Un nou concept pentru evenimente

Reading Time: 2 minute

Jubile, Furnizor al Casei Regale a României, inaugurează o nouă locație în zona de nord a Bucureștiului, Jubile Concept: Events – Art – Party, care cuprinde cinci saloane cu un design interior elegant, dar și cu o grădină și piscină, ideale pentru petrecerile în aer liber.

Designul Jubile Concept se încadrează în stilul Art Deco, inspirat și din tehnologia actuală, cu linii netede, forme geometrice, aerodinamice și culori strălucitoare. Noutatea saloanelor constă în faptul că acestea au pereţi mobili, astfel încât să poată găzdui 1.000 de persoane într-o singură sală grandioasă.

”Aducem pe piață un nou concept de locație pentru evenimente private, care să fie versatil și ușor de adaptat pentru diferite tipuri de ocazii: petreceri în aer liber, expoziții de artă, teatru, gale, lansări de produs, conferințe, convenții, simpozioane, cocktail party-uri, dar și cele sociale precum cununii în aer liber, aniversări, nunți,etc. Partea fascinantă a Jubile Concept constă în grădina spațioasă care este într-un perfect echilibru cu piscina și care creează zona ideală pentru petrecerile în aer liber”, a spus George Ciaușu, manager Jubile Concept.

Deschiderea noii locații a fost marcată de un eveniment special și emoționant, ceremonia de cununie a actorului Dan Badea, care a ales Jubile Concept pentru oficializarea iubirii sale cu Mădălina Drăghia. Petrecerea a avut loc în grădina special amenajată, în jurul piscinei, alături de familie și prieteni buni.

 Pentru cei care caută un loc aparte pentru petrecerea aniversară, pentru garden party-uri sau pentru cununii în aer liber, Jubile Concept vă pune la dispoziție o gradină și o piscină spectaculoase, dar și cele mai interesante servicii pentru petreceri de neegalat. Echipa de profesioniști Jubile vă oferă consultanță în organizarea petrecerii la cele mai înalte standarde cu meniuri personalizate, pachete opționale în funcție de preferințe și tematica evenimentului, piscină, gradină amenajată și multe altele.

Jubile are o experiență de peste 10 ani în domeniul HoReCa. Printre serviciile oferite se numără atât pachete pentru evenimente sociale (nunţi, botezuri, cununii, zile de naştere), cât și pachetele corporate (coffee break, lunch, cocktail party), dar și pachetele speciale, precum Candy Bike, IceCream Bike, Burger Bar, Lemonade Bar, BBQ Live Cooking, care pot fi rezervate individual, în funcție de caracteristicile petrecerii.

Galerie foto:

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: