fbpx
Companii

Un nou director general la eMag1 min

21/07/2015 < 1 min read

Un nou director general la eMag1 min

Reading Time: < 1 minut
Tudor Manea_Director General eMAG Romania
Tudor Manea, director general, eMag

Incepand cu luna iulie, operatiunile eMag din Romania sunt coordonate de Tudor Manea. In calitate de director general, el va coordona pe plan local local activitatile de achizitii si vanzari, platforma Marketplace, logistica, showroom-urile, dar si activitatile de plati si credite online precum si relatiile cu clientii, si ii va raporta direct lui Iulian Stanciu, CEO al grupului eMag,

Tudor Manea detine si functia de vicepresedinte al companiei. El s-a alaturat eMag in urma cu zece ani, fiind cel care a pus bazele departamentului de tehnologie. Anterior pozitiei de director general, Tudor a coordonat o echipa de aproximativ 350 de specialisti in tehnologie si procese la nivel local si regional, in tarile in care eMAG este prezent (Romania, Bulgaria, Ungaria, Polonia).

“Tudor a contribuit semnificativ la constructia eMAG, a trecut prin toate departamentele companiei si a dezvoltat proiecte mari precum Black Friday, extinderea echipei de programare si infrastructura, centrul de cercetare din Iasi, constructia din zona de cultura organizationala, dar si cel mai recent proiect major al nostru, platforma de mobile”, spune Iulian Stanciu, CEO al eMAG, care conduce dezvoltarea la nivel de grup pe zona de  dezvoltare internationala, tehnologie, investitii, dezvoltare angajati, marketing si financiar.

Tudor Manea (31 de ani)  este absolvent al Facultatii de Electronica din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti. Intre 2011- 2013 a urmat cursurile EMBA Maastricht School of Management.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *