Companii Stiri

Carrefour isi extinde reteaua in sistem franciza

1 sept. 2014 < 1 min

Carrefour isi extinde reteaua in sistem franciza

Reading Time: < 1 minut

Carrefour Romania a anuntat deschiderea a patru noi magazine de proximitate in sistem de franciza, in judetul Bistrita Nasaud: Express Alma  Florilor, Express Alma Andrei Muresanu, Express Alma Imparatul Traian, in orasul Bistrita si Contact Alma Lechinta in comuna Lechinta.

In acest moment, reteaua „Express” numara 47 de magazine, dintre care 10 unitati in orasul Brasov, o unitate in Galati, trei unitati in Giurgiu, o unitate in Satu Mare, trei unitati in Bistrita si 29 in Bucuresti si Ilfov.

Reteaua „Contact” numara 7 magazine dupa cum urmeaza: cate o unitate in  Harman (judetul Brasov), Mizil (judetul Prahova), Ivesti (judetul Galati), Harsova (judetul Constanta), Fetesti (judetul Ialomita), Pechea (judetul Galati) si Lechinta (judetul Bistrita Nasaud).

Conceptul de franciza propus de catre Carrefour Romania permite partenerului care are o afacere de familie (1-3 magazine) sau o retea de magazine sa pastreze, sa administreze si sa isi dezvolte aceasta afacere. Afacerea este in continuare condusa de catre proprietarul acesteia care este asistat in gestionarea magazinului de catre Carrefour Romania.

In momentul de fata, Carrefour opereaza in romania cinci formate distincte de magazine: hipermarketuri, supermarketuri, magazine de proximitate Express, magazine de proximitate Contact si un magazin online.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: