Companii Stiri

Un nou Director General pentru Arctic1 min

29/09/2016 1 min read

author:

Un nou Director General pentru Arctic1 min

Reading Time: 1 minut

Arctic l-a numit pe Nihat Bayız în funcția de Director General, începând cu septembrie 2016. Bayız a preluat conducerea de la Hasan Ali Yardimci, care a fost promovat în cadrul grupului Arçelik în funcția de Președinte al Beko USA Inc.

Bayız are o experiență de 22 de ani în cadrul grupului Arçelik, timp în care a deținut diferite funcții de conducere în cercetare si dezvoltare, management de produs și în cadrul unor fabrici din Grup. Anterior preluării funcției actuale, începând cu anul 2012, Bayiz a deținut funcția de Product Management Director pentru grupul Arçelik, gestionând cu succes lansarea pe piață a unor game diverse de produse și tehnologii de top, care au susținut creșterea la nivel global a grupului Arçelik.

În timpul mandatului d-lui Yardimci, cota de piață a companiei Arctic a crescut până la un nivel record de 40%, fapt care s-a reflectat în creșterea veniturilor și a profitabilității operațiunilor din România.

În noul său rol, Yardimci va deschide noi orizonturi de dezvoltare pentru grupul Arçelik și va exploata potențialul semnificativ de creștere al pieței americane.

Foto: Nihat Bayiz

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE