Business Stiri

Un nou exit pentru Radu Georgescu: PawSquad

9 mart. 2021 < 1 min

Un nou exit pentru Radu Georgescu: PawSquad

Reading Time: < 1 minut

Furnizorul de servicii de telemedicină veterinară, PawSquad, este achiziționat de IVC Evidensia, cea mai mare companie din domeniul veterinar din Europa.

Co-fondator, Radu Georgescu

Furnizorul de servicii de telemedicină veterinară, PawSquad, s-a alăturat grupului veterinar european IVC Evidensia. PawSquad, fondată în 2015 de antreprenorii în serie Diwaker Singh și Radu Georgescu, a fost pionierul serviciilor veterinare online din Marea Britanie, folosind concomitent atât elemente video cât și live text pentru consultații.

IVC Evidensia este cel mai important furnizor de servicii medicale veterinare din Europa cu operațiuni în 12 țări. În urma tranzacției, PawSquad va continua să funcționeze ca o entitate autonomă în cadrul grupului IVC.

Acțiune inovatoare

Accesibilitatea serviciului PawSquad îi încurajează pe proprietarii de animale de companie să solicite sfaturi profesionale mai devreme și cu o frecvență mai mare, aproximativ jumătate din toate întrebările primite de echipa de veterinari soldându-se cu o trimitere ulterioară la o clinică veterinară, în restul cazurilor asigurându-se verificarea de la distanță a stării animalului de companie, spre liniștea sufletească a proprietarilor. Această abordare este deosebit de apreciată de proprietarii de pisici sau de cei cu câini mai agitați, în cazul cărora vizita la clinică este deseori stresantă și poate determina însăși renunțarea la serviciile veterinare adecvate. Raportul PDSA PAWS 2020 arată că una dintre primele trei preocupări ale medicilor veterinari în privința pisicilor, spre exemplu, este faptul că proprietarii nu ajung deloc să solicite servicii de îngrijire veterinară atunci când este necesar.

Clienții corporate și partenerii PawSquad includ mai multe companii de top din industria de îngrijire a animalelor de companie, cum ar fi Direct Line Insurance, rețeaua de caritate veterinară Blue Cross și PDSA

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: