fbpx
Marketing Stiri

Un nou Public Affairs & Communication Manager la Coca-Cola România și Moldova1 min

12/06/2017 < 1 min read

Un nou Public Affairs & Communication Manager la Coca-Cola România și Moldova1 min

Reading Time: < 1 minut

Începând cu luna iunie 2017, Constantin Bratu preia conducerea Departamentului de Comunicare Coca-Cola, din poziția de Public Affairs & Communication Manager pentru România și Moldova.

Din această funcție, Constantin Bratu va fi responsabil de dezvoltarea activităților de comunicare și public affairs derulate de Coca-Cola România – relația cu mass-media și autoritățile publice, proiectele de promovare a companiei și a mărcilor deținute de aceasta și proiectele de CSR, contribuind prin experiența sa la strategia de creștere a companiei.

Anterior, a ocupat funcția de Head of Corporate Affairs la British American Tobacco, precum și pe cea de Director General al Asociației Berarii României, unde a coordonat campanii naționale de comunicare pentru categoria bere și a dezvoltat campanii de CSR, una dintre acestea fiind nominalizată ca Best Practice în cadrul Forumului European privind sănătatea și consumul de alcool.

Noul Director de Comunicare și Public Affairs deține un Executive MBA la ASEBUSS Kennesaw University și un master în Comunicare și Resurse Umane la Școala Națională de Științe Politice și Administrative.

Anterior, funcția de Public Affairs & Communication Manager pentru România și Moldova a fost ocupată de Miruna Smeureanu, care a preluat, în luna martie a acestui an, coordonarea departamentului de marketing pentru operațiunile Coca-Cola România și Moldova.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *