Marketing

Un nou strateg digital la GAV1 min

07/07/2014 1 min read

Un nou strateg digital la GAV1 min

Reading Time: 1 minut

Arina Udup s-a alaturat echipei GAV in pozitia de Digital Strategist. Cu o experienta de 6 ani in digital in cadrul Webstyler si Hyperactive, consolideaza echipa de strategie condusa de Alexandru Borsan si va fi responsabila de dezvoltarea strategiilor de comunicare online pentru clientii din portofoliul agentiei si de business development pe zona digital.

Arina Udup a absolvit Facultatea de Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicarii din cadrul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, sectia Comunicare si Relatii Publice. Ulterior, a urmat la Bucuresti cursurile Scolii IAA, modulul 1. In activitatea profesionala a dezvoltat proiecte pentru companii din domenii precum petrol si gaze, telecom, auto, healthcare si CSR, multe dintre ele premiate. In paralel, incepand din 2010 Arina este membru al IAA Young Professionals.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE