Marketing Stiri

ThinkDigital Romania, reprezentant exclusiv de vanzari online al Mediafax Group

16 dec. 2015 < 1 min

ThinkDigital Romania, reprezentant exclusiv de vanzari online al Mediafax Group

Reading Time: < 1 minut

Incepand cu 1 ianuarie 2016, ThinkDigital Romania, parte a grupului international TDG, va fi reprezentantul exclusiv de vanzari online al Mediafax Group.

Mediafax Group are in portofoliu 13 site-uri care au totalizat (in luna noiembrie 2015, conform SATI) peste 14,2 milioane de vizitatori unici. Acestea se adauga celor 25 de site-uri cu peste 19,1 milioane de vizitatori unici  din reteaua locala a ThinkDigital.

Printre brandurile de media detinute de Mediafax Group se numara: agentia Mediafax, Ziarul Financiar, Gandul.info, ProSport, The One, Ce se intampla, doctore?, Business Magazin si Descopera.

TDG (Think Digital Group) activeaza in domeniile media si vanzari online (prin compania ThinkDigital), adtech si programmatic advertising (TailWind / Project Agora) si marketing digital (ForestView) alaturi de publisheri locali importanti si de parteneri globali majori precum Facebook, Skype, Shazam, AppNexus ori Sizmek. Grupul are birouri in sase tari din Europa Centrala si de Est, precum si in Emiratele Arabe Unite. In Romania, ThinkDigital organizeaza si ICEEfest, unul dintre cele mai importante festivaluri internationale dedicate Internetului care au loc in regiune.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: