Antreprenori by eMAG Business Companii Tech

Un startup românesc dezvoltă o aplicație pentru situații de urgență în SUA

21 mai 2020 2 min

Un startup românesc dezvoltă o aplicație pentru situații de urgență în SUA

Reading Time: 2 minute

Startup-ul românesc Plant an App dezvoltă o soluție tehnologică utilă în situațiile de criză, folosită în consolidarea funcționalităților serviciului Alerts Made Easy, prin care utilizatorii primesc alerte în timp real. Această platformă de comunicare a fost construită pentru sectorul privat și vizează companii din SUA, astfel încât acestea să poată transmite mesaje vitale rapid și eficient. Plant an App este partener în dezvoltarea platformei, pentru a ajuta soluția să poată fi scalată și adaptată nevoilor clienților.

„Parteneriatul cu Alerts Made Easy a pornit de la întâlnirea mea cu fondatorul acesteia, Mark Roberts, când ne-am dat seama instant că împreună putem aduce o schimbare semnificativă în viețile utilizatorilor. Companiile noastre se ghidează după un set precis de valori și ne interesează să le livrăm clienților finali produsul necesar, în cel mai scurt timp posibil și cu cel mai înalt grad de calitate. Putem vedea foarte clar în această perioadă de ce comunicarea rapidă, eficientă și precisă e atât de importantă. Iar succesul unei astfel de soluții e consolidat pe capacitatea acesteia de a putea fi personalizată. Aici intervine expertiza și tehnologia low-code ale Plant an App pentru infrastructura Alerts Made Easy. Noi putem să le asigurăm viteza necesară în implementarea și adaptarea schimbărilor platformei, iar ei se pot asigura că ajung la toate companiile și nu numai, care au nevoie de o astfel de soluție”, a declarat Bogdan Lițescu (foto), fondator Plant an App.

Jucători din industriile de producție, centre comerciale, organizatori de evenimente, administratori de ansambluri rezidențiale, administrații locale sau școli și creșe sunt doar câteva exemple în care soluția Alerts Made Easy este folosită cu mare succes. În medie, o alertă poate fi redactată și transmisă în mai puțin de 30 de secunde către un anumit grup de contacte, prin diferite canale precum SMS, email, Slack sau alte canale digitale, cu ajutorul integrărilor prin API. Mesajul final care ajunge la utilizator poate fi însoțit de atașamente în orice format și poate conține până la 500 de caractere.

Pentru a susține acest ecosistem și dezvoltarea accelerată a platformei, Plant an App poate furniza funcționalitățile software necesare într-un timp record de ore sau zile, în comparație cu media de cel puțin două săptămâni de care au nevoie alte companii în prezent. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: