Companii

Tehnologia confortului

31/08/2016 < 1 min read

Tehnologia confortului

Reading Time: < 1 minut

Retailerul de încălţăminte Ecco Shoes a lansat colecția Ecco Shape, care folosește o tehnologie specială ce permite tocului să „crească” cu 15 mm.

Proiectat pentru a ţine pasul cu nevoile de zi cu zi ale femeilor moderne, ocupate şi pasionate de modă, fiecare model de toc din noua colecţie Ecco Shape are o cavitate care coboară călcâiul piciorului în interiorul pantofului. Acest lucru permite tocului de 75 mm să „crească” cu un plus de 15 mm pentru a oferi femeilor un toc de 90 mm extrem de elegant şi de confortabil, în aceeaşi măsură, explică reprezentanții Ecco Shoes.

Cu un design minimalist şi o tehnologie extraordinară de ultimă oră, colecţia Ecco Shape reprezintă un veritabil Style Revolution în care stilul şi confortul sunt asigurate în egală măsură. De fapt, întreaga colecţie Ecco a sezonului toamnă-iarnă 2016 salută o nouă eră a tehnologiei extrem de clară.

„Femeile moderne doresc să arate bine, iar noi înţelegem că este la fel de important să arate bine precum se şi simt, motiv pentru care am creat un toc cu adevărat inovator. Colecţia ECCO SHAPE este echilibrul perfect dintre stil şi confort. Sunt foarte mândru de ceea ce am realizat cu această colecţie”, explică Niki Tæstensen, Head of Concept Lab Ecco.

În acest sezon, noul toc „magic” este în centrul atenţiei, cu un design care permite alungirea tocului de 75 mm cu un plus de 15 mm, devenind astfel un toc de 90 mm. Este un toc puternic, inspirat din energia ritmului alert al zilelor noastre şi din spiritul fashionistelor de astăzi, arata reprezentanții retailerului de încălțăminte. 

Brandul danez Ecco este unul dintre cele mai cunoscute din lume, compania-mamă având o istorie de peste cinci decenii şi fiind prezentă în peste 90 de ţări.

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă