Management Stiri

Ursus Breweries are un nou vicepresedinte de resurse umane

10 aug. 2015 < 1 min

Ursus Breweries are un nou vicepresedinte de resurse umane

Reading Time: < 1 minut
Rob Kenney, Ursus Breweries
Rob Kenney, Vicepresedinte de resurse umane, Ursus Breweries

Ursus Breweries, parte a SABMiller plc l-a numit pe Rob Kenney in functia de vicepresedinte de resurse umane, incepand cu luna august 2015, in locul lui Cristian Popescu, care dupa sase ani in cadrul companiei a ales o noua oportunitate in cariera.

Rob Kenney are 11 ani de experienta in domeniul resurselor umane si lucreaza in grupul SABMiller din 2008, in cadrul caruia a detinut diferite functii de conducere. Inainte de a se alatura Ursus Breweries, Rob a fost director de resurse umane al Pivovary Topvar, subsidiara SABMiller din Slovacia. Din aceasta pozitie, el a coordonat integrarea operatiunilor grupului din Cehia si Slovacia. Anterior carierei in SABMiller, Rob Kenney a  detinut functia de HR Business Partner la Barclays Bank in Marea Britanie.

Rob Kenney este licentiat in psihologie al Universitatii din Nottingham.

Ursus Breweries este unul dintre cei mai mari producatori de bere din Romania, cu 1.514 angajati in perioada martie 2013 – aprilie 2014, cu 47,01% din pozitiile de management ocupate de femei si 2.100 de ore de training livrate angajatilor, conform ultimului raport de dezvoltare durabila. 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: