fbpx
Editorial

Deschizatorii de drumuri1 min

03/04/2015 < 1 min read

Deschizatorii de drumuri1 min

Reading Time: < 1 minut

Avem multi oameni curajosi in jur, care cunosc secretele succesului si cum sa faci bani si strategii uimitoare. Paradoxal, putini se pot lauda cu rezultate reale si afaceri longevive in ultimii ani.

Mai mult, cei care au reusit sa-si construiasca imperii au “demonstrat” peste criza ca n-au avut o viziune si ca momentele de glorie vin si trec daca n-ai o strategie clara. Putini sunt cei care au reusit sa treaca peste ultimii ani cu bine si care au demonstrat ca pentru fiecare milion si moment de glorie au muncit si sunt in continuare dispusi sa-si suflece manecile si sa-si faca treaba.

Multi antreprenori se numara in aceasta tabara, unii dintre ei lansati in ultimii 3-4 ani, dar care au demonstrat ca poti sa ai rezultate si cresteri chiar si atunci cand ceilalti inchid portile.

I-am salutat si am scris de fiecare data despre antreprenorii deschizatori de drumuri, cei care aleg sa tina piept riscurilor, si am scris mereu despre increderea si nebunia aceea frumoasa atat de necesara cand deschizi un hotar acolo unde ceilalti n-au indraznit.

In acelasi spirit va prezentam o echipa antreprenoriala care a indraznit sa se listeze la bursa. O bursa fara prea multe roade in Romania, dar cu un potential din ce in ce mai interesant, mai ales ca noua echipa de management a BVB vine cu idei noi si o mentalitate de startup printr-o noua piata deschisa companiilor mici si mijlocii. Daca antreprenorilor care au facut deja pasul pe bursa le vor iesi planurile, vom vedea cu totii. Pe termen scurt, rezultatele Sameday Courier sunt deja incurajatoare, iar exemplul lor este cu siguranta unul care merita apreciat la adevarata sa valoare.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *