Companii

Vanzari contra curentului pe piata rezidentiala

11 dec. 2014 < 1 min

Vanzari contra curentului pe piata rezidentiala

Reading Time: < 1 minut

Alpha Real Estate Services a anuntat atingerea tintei de vanzari la mai putin de un an de la preluarea managementului ansamblului rezidential Doamna Ghica Plaza, si la cateva luni de la preluarea Green Vista Residence.

Compania a vandut 40 de apartamente in complexul Doamna Ghica Plaza si 20 in Green Vista Residence. „Repozitionarea proiectelor, precum si relansarea vanzarilor, au fost insotite de investitii suplimentare in ambele proiecte rezidentiale, care au vizat economii de costuri pentru locatarii deja existenti (electricitate, gaz, intretinere etc), apartamente cu finisaje de inalta calitate in diverse optiuni, la alegerea cumparatorului”, a declarat Iulian Calin, director general la Alpha Real Estate Services.

Un alt instrument folosit de companie sunt ofertele speciale. In noiembrie, Alpha Real Estate Services a platit integral taxele notariale aferente fiecarei tranzactii incheiate, iar in decembrie, fiecare nou proprietar va primi tichete cadou de cumparaturi in valoare de 4.000 de lei. In plus, compania a dezvoltat cu Alpha Bank Romania un produs special de creditare dedicat celor doua complexuri rezidentiale, in conditii similare sau chiar mai bune decat cele oferite prin programul Prima Casa.

Alpha Real Estate Services detine deja un portofoliu important de clienti, care actioneaza in toate segmentele pietei imobiliare, detinand proprietati cu o valoare de peste 100 de milioane de euro.

Green Vista Residence este situat in nordul Bucurestiului, in Pipera, langa Padurea Tunari, avand 258 de apartamente de 2, 3, 4 camere si 6 penthouse-uri. Doamna Ghica Plaza este situat in partea de nord-est a Bucurestiului, complexul fiind format din 9 blocuri (4 blocuri de 4 etaje, 4 blocuri de 16 etaje si 1 bloc de 24 etaje).

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: