Companii Stiri

Vanzarile de aparate de aer conditionat, peste asteptari

iul. 19, 2016 < 1 min

Vanzarile de aparate de aer conditionat, peste asteptari

Reading Time: < 1 minut

Pentru a putea face fata numarului mare de solicitari de instalare a aparatelor de aer conditionat din ultima perioada si pentru a solutiona rapid intarzierile survenite din acest motiv, Altex Romania suplimenteaza numarul de parteneri pentru instalarea aparatelor.

In luna iunie, oferta de instalare gratuita a aparatelor de aer conditionat achizitionate de clienti a generat un numar neasteptat de cereri in magazinele Altex, online si offline, care a dus la intarzieri in livrarea acestora catre clienti si la imposibilitatea de a mentine termenul promis pentru instalare, arata compania, intr-un comunicat de presa.

Pentru a putea raspunde nevoilor clientilor si a solutiona aceasta situatie neplacuta, Altex Romania a decis suplimentarea numarului de parteneri pentru instalarea aparatelor de aer conditionat de la 66, existenti in luna iunie, la 91, se arata in comunicat. In plus, pentru a mentine un termen de asteptare cat mai scurt, programul de instalare a fost prelungit, echipele de instalare lucrand atat seara, cat si in weekend. Potrivit reprezentantilor Altex, in cazurile in care nu s-a mai putut livra aparatul solicitat, au fost propuse solutii alternative pentru a veni in sprijinul clientilor.

„Nevoile clientilor nostri reprezinta principala noastra prioritate. De aceea incercam permanent sa eficientizam serviciile oferite, astfel incat sa venim cu solutii alternative sau sa rezolvam rapid eventualele neconcordante. Oferta din luna iunie privind gratuitatea instalarii aparatelor de aer conditionat achizitionate in aceasta luna a dus la un volum de cereri peste estimarile noastre. Am facut si facem in continuare eforturi pentru a onora toate comenzile si pentru a solutiona toate cererile“, afirma Adrian Urda, vicepresedinte Altex Romania.

In urma tuturor masurilor luate pentru rezolvarea intarzierilor privind onorarea comenzilor de aparate de aer conditionat, Altex Romania estimeaza ca toate cererile vor fi solutionate cat de curand.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: