Finanțe Stiri Tech

Raiffeisen Bank trece la Google Apps

25 ian. 2016 < 1 min

Raiffeisen Bank trece la Google Apps

Reading Time: < 1 minut

Raiffeisen Bank este prima banca din Romania care adopta solutiile Google Apps pentru companii, a anuntat azi compania. Raiffeisen Bank utilizeaza Google Apps for Work ca solutie e-mail, de stocare si partajare a documentelor. De asemenea, a fost introdusa o noua retea sociala pentru angajati .

Google Apps for Work este o suita de instrumente de colaborare in cloud, care include Gmail, Google Drive, Google Hangouts, Google Calendar, Google Docs, precum si reteaua enterprise de socializare Google+. Toate mesajele e-mail, intalnirile din calendar, documentele si multe alte informatii create in Google Apps sunt foarte usor accesibile prin intermediul oricarui computer sau device mobil acceptat.

„Trecerea la Google Apps este un pas catre transformarea noastra digitala, scopul fiind acela de a schimba modul in care angajatii Raiffeisen Bank lucreaza si isi sprijina clientii”, a declarat Carl Rossey, Vicepresedinte Operatiuni si IT, Raiffeisen Bank.

Un procent semnificativ dintre clientii bancilor folosesc laptopuri sau dispozitive mobile pentru a-si accesa conturile de oriunde, oricand. În acelasi timp, asteptarile lor de la banci sunt ca acestea sa fie mai flexibile in ceea ce priveste comunicarea, raspunsul la solicitari sau oferta de produse si servicii. Utilizarea Google Apps for Work le permite angajatilor Raiffeisen sa colaboreze in timp real la realizarea unor documente si sa comunice mai eficient. Iar Android for Work le permite sa fie si mai productivi prin intermediul telefonului mobil.

Implementarea Google Apps for Work pentru toti cei peste 5.400 de angajati ai Raiffeisen Bank a durat doar 90 de zile si s-a realizat cu ajutorul Netmail, Google for Work Premier Partner.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: