Companii Stiri

Various Brands deschide un nou magazin în București

aug. 7, 2020 < 1 min

Various Brands deschide un nou magazin în București

Reading Time: < 1 minut

Retailerul national Various Brands a deschis cel de-al cincilea magazine din București, în Băneasa Shopping City.

Retailerul național Various Brands a deschis cel de-al 5-lea magazin din București într-unul dintre cele mai mari mall-uri, Băneasa Shopping City – Aripa Feeria. Multibrandul cu 100% capital autohton este prezent pe piața din România din 2007 și are, până în prezent, 21 de magazine în 17 orașe din țară, precum și o platformă de e-commerce, various-brands.ro. Various Brands oferă clienților articole vestimentare de la branduri consacrate la nivel internațional, precum Nike, ADIDAS, Puma, New Balance, Reebok, Converse și multe altele.

Multibrandul Various Brands a intrat pe piața din București în anul 2014 și, treptat, s-a dezvoltat cu noi locații. În prezent, bucureștenii își pot achiziționa articolele sport preferate din magazinele Various Brands situate în Mega Mall, Sun Plaza, ParkLake Shopping Center, Fashion House, iar acum și în Băneasa Shopping City – Feeria.

Noua locație este bine primită datorită apetitului crescut al bucureștenilor pentru sport și echipamente de calitate, dar și pentru itemuri street style de la branduri renumite.

De la început, ne-am dedicat misiunii de a selecta și oferi clienților noștri cele mai bune articole sport și suntem mândri să fim acum printre singurii retaileri naționali cu 100% capital românesc. Ne bucurăm că al 5-lea magazin Various Brands din București a fost inaugurat în Băneasa Shopping City – Feeria. Cererea bucureștenilor în acest sector a determinat, bineînțeles, această evoluție firească”, a spus Nicolae Popa, director general Various Brands.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: