Companii Stiri

Vedetele sportului alimentează vara

11 mai 2017 2 min

Vedetele sportului alimentează vara

Reading Time: 2 minute

Eurosport lansează campania „Fuel Your Summer”. Clipul, realizat sub forma unui blockbuster, surprinde pasiunea fanilor de sport şi prezintă competițiile de talie mondială ce vor putea fi urmărite pe Eurosport, în această vară.

Fanii sportului de pe întregul continent vor putea să se bucure de acțiunea plină de dramatism la care vor lua parte cei mai mari sportivi din lume. De la legendarul Giro d’Italia la faimosul Tour de France, de la Roland Garros la elegantul Wimbledon, de la Campionatele Mondiale de Natație și de Atletism până la Campionatul European de fotbal feminin UEFA – toate fac parte din grila de vară Eurosport.

În România, fanii vor fi purtați către cele mai spectaculoase locații ale sportului mondial cu o grilă de programe care cuprinde partidele de tenis de la Roland Garros și Wimbledon, Grand Prix-urile Campionatului Mondial de Motociclism Viteză MotoGP, dar şi legendarele etape din Turul Franței.

Fuel Your Summer are în distribuție nume importante precum Roger Federer în rolul „Legenda”, Simona Halep în rolul „Hit Girl”, Tom Kristensen în rolul „Mister Le Mans” și cel mai rapid om al planetei – „Eroul Vitezei” – Usain Bolt.

Pentru a marca startul unui nou sezon plin de acţiune şi sport, Eurosport a lansat un nou clip de promovare. Difuzat în premieră începând cu luna mai, Fuel Your Summer va fi disponibil pe parcursul întregii veri pe canalele TV şi pe toate platformele digitale ale Eurosport. 

Produs asemeni unui trailer, promo-ul Fuel Your Summer prezintă cei mai mari sportivi în ipostazele unor faimoși actori de talie mondială ce urmează să apară în distribuția unui blockbuster al verii – difuzat doar pe Eurosport.

Canalele Eurosport – Eurosport 1, Eurosport 2 şi Eurosportnews – au în total 236 de milioane de abonaţi, în 94 de ţări din Europa, zona Asia-Pacific, Africa şi Orientul Mijlociu. Eurosport.com este website-ul de știri sportive nr.1 în Europa, cu o medie de 14,5 milioane de vizitatori unici pe lună. În plus, Eurosport Player, serviciul digital ce oferă acces nelimitat la cerere, este disponibil oricând și pe orice dispozitiv în 52 de ţări.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: