BizRemote by certSIGN Lifestyle Stiri

VIDEO: Cum să te menții în formă  chiar dacă stai acasă

31 mart. 2020 2 min

VIDEO: Cum să te menții în formă  chiar dacă stai acasă

Reading Time: 2 minute

De mai bine de două săptămâni stăm în case. Ieșim la aer doar pe balconul propriu, dacă trebuie să ne plimbăm câinele sau atunci când este nevoie să mergem la cumpărături.

Iar această stare de fapt se resimte, mai ales asupra corpului , care este învățat cu mai multă mișcare. Vedeam pe Facebook niște glume legate de faptul că aplicația care ne măsoară pașii întreabă ce am pățit.

Cei mai disciplinați dintre noi reușesc să îți continue și acasă activitatea fizică, prin exerciții specifice pentru actualul context.

Pentru ceilalți, care nu suntem atât de disciplinați să ne mobilizam să facem măcar 30 de minute de activitate fizică pe zi, adidas s-a gândit la noi și, pentru următoarele 3 luni, la nivel mondial, oferă acces gratuit în secțiunile Premium din aplicațiile adidas Running & adidas Training.

Ce înseamnă acest lucru: sute de exerciții, planuri de antrenament, antrenamente personalizate, functional training, stretching, fitness, yoga, nutriție și multă interacțiune cu antrenori și căpitani ai comunităților adidas.

Anca Bucur

și Alex Corneschi.

Pe parcursul următoarelor săptămâni, adidas va oferi programe virtuale gratuite pe canalele online și social media, pentru a sprijini comunitatea globală să rămână activă, să facă exerciții de mindfulness, să învețe lucruri noi și să reușească să se destindă.

adidas a mai lansat o provocare, „Fit from Home”, ce numără deja aproape jumătate de milion de participanți din 192 de țări, acesteia i se poate alătura oricine își dorește să pună umărul pentru atingerea obiectivului colectiv, acela de a rămâne activi.

Pentru a rămâne sănătoși acasă, comunitatea adidas Runners globală și adidas Runners Bucharest au devenit virtuale, oferindu-și programele săptămânale prin intermediul platformelor live, inclusiv sesiuni ale căpitanilor și antrenorilor adidas din întreaga lume despre meditație, yoga, HIIT, nutriție și sesiuni de întrebări și răspunsuri.

Stați acasă, protejați-vă sănătatea, faceți și activitate fizică ca vă mențineți în formă, și să aveți o imunitate bună, dar și să vă alungați și gândurile care vă apasă în această perioadă.

Vă las cu câteva exerciții, propuse de cei doi sportivi, Anca Bucur și Alex Corneschi.

 

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: