BizRemote by certSIGN Lifestyle

VIDEO. One World: Together at home, concert eveniment în sprijinul sănătății

7 apr. 2020 3 min

VIDEO. One World: Together at home, concert eveniment în sprijinul sănătății

Reading Time: 3 minute

Un eveniment global special, „One World: Together At Home”, va fi difuzat pe 18 aprilie 2020, pentru a sprijini personalul medical din întreaga lume.

Alături de vedete din toată lumea, vor fi difuzate și reportaje speciale cu experiențele reale ale doctorilor, asistentelor și familiilor din întreaga lume. Evenimentul este sprijinit de Organizația Mondială a Sănătății (OMS) și organizația internațională pentru drepturile omului Global Citizen.

Acest program special va fi găzduit de Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel și Stephen Colbert. Alături de ei vor fi prietenii de la „Sesame Street” care vor inspira oamenii din întreaga lume să ia măsuri semnificative pentru a răspunde provocării globale a coronavirusului.

Organizat în colaborare cu Lady Gaga, evenimentul îi va avea ca protagoniști pe Alanis Morissette, Andrea Bocelli, Billie Eilish, Billie Joe Armstrong de la Green Day, Burna Boy, Chris Martin, David Beckham, Eddie Vedder, Elton John, FINNEAS, Idris și Sabrina Elba, J Balvin, John Legend, Kacey Musgraves, Keith Urban, Kerry Washington, Lang Lang, Lizzo, Maluma, Paul McCartney, Priyanka Chopra Jonas, Shah Rukh Khan și Stevie Wonder.

Până în acest moment, evenimentul deja a adunat 35 de milioane de dolari, iar lista donațiilor continuă.

Programul televizat va fi difuzat de ABC, NBC, Viacom CBS, iHeart Emdia și Bell Media, dar și platforme de streaming din Canada. La nivel internațional, BBC One va difuza programul duminică, 19 aprilie 2020. Alți difuzori internaționli sunt beIN Media Group, MultiCHoice Group și RTE.

Hugh Evans, co-fondator și CEO al Global Citizen, a spus că „așa cum onorăm și sprijinim eforturile eroice ale personalului medical, One World: Together At Home își propune să fie o sursă de unitate și încurajare în lupta la nivel mondial pentru a pune capăt COVID-19. Prin muzică, divertisment și impact,  aceste spectacol live îi va sărbători pe cei care își riscă propria sănătate pentru a-i proteja pe toți ceilalți.”

One World: Together At Home va avea, de asemenea, difuzare online pe mai multe platforme globale, precum Alibaba, Amazon Prime Video, Apple, Facebook, Instagram, LiveXLive, Tencent, Tencent, Tencent Music Entertainment Group, TIDAL, TuneIn, Twitch, Twitter, Yahoo și YouTube.

Evenimentul special va include și alți artiști și spectacole suplimentare din întreaga lume, precum și povești unice de la eroii din domeniul sănătății din lume. 

Donatori și parteneri corporate din întreaga lume sprijină acest program special, pentru a ajuta ONG-uri locale și regionale să asigure alimente, echipamente medicale și spații de cazare celor care au cea mai mare nevoie de ajutor.

„Organizația Mondială a Sănătății se angajează să învingă pandemia coronavirusului cu ajutorul științei și a măsurilor de sănătate publică și să sprijine lucrătorii din domeniul sănătății care se află în prima linie”, a spus dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, directorul general al OMS. „Poate că trebuie să fim despărțiți fizic pentru o vreme, dar încă ne putem reuni virtual pentru a ne bucura de muzică grozavă. Concertul One World: Together At Home reprezintă un spectacol puternic de solidaritate împotriva unei amenințări comune.”

Luna trecută, ca răspuns la pandemia globală, Global Citizen a lansat o campanie urgentă în sprijinul  fondului de solidaritate al OMS, sprijinit de Fundația ONU. Printr-un apel către persoanele fizice  ca să ia măsuri și solicitând liderilor mondiali și corporațiilor să sprijine răspunsul cu resurse suficiente, cetățenii globali din peste 130 de țări din întreaga lume au întreprins zeci de mii de acțiuni în sprijinul fondului de răspuns.

În ultimele trei săptămâni, seria Together At Home a prezentat spectacole de la artiști, inclusiv, Chris Martin, John Legend, Charlie Puth, Comune, Shawn Mendes, Camila Cabello, Ryan Tedder din OneRepublic, Niall Horan, Steve Aoki, Jennifer Hudson, Miguel, H.E.R., Anthony Hamilton, Rufus Wainwright, Hozier și Julianne Hough, printre altele, în sprijinul OMS și global cetățean de campanie.

Angajamentele din partea susținătorilor și a partenerilor corporativi vor merge la Fondul de răspuns al solidarității COVID-19 pentru OMS pentru a sprijini și echipa lucrătorii din prima linie a asistenței medicale din întreaga lume, cu măști, halate și alte echipamente vitale, precum și altor ONG-uri verificate pentru a se asigura că ajută comunitățile afectate de COVID-19.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: