Antreprenori by eMAG Tech

Vino la ziua de Inovatie! Marti, 11 noiembrie

4 nov. 2014 2 min

Vino la ziua de Inovatie! Marti, 11 noiembrie

Reading Time: 2 minute

Viziunea inovatoare si curajul de a dezvolta idei noi va crea generatia antreprenorilor de maine. Cei care au curajul si pregatirea necesara pentru a se diferentia in lumea dominata de tehnologii noi vin la Zilele Biz sa impartaseasca din experienta lor. Antreprenori tineri, dar si consacrati, precum si oameni care si-au dedicat cariera progresului tehnologic vin la Ziua Inovatiei pentru a vorbi despre planul lor de a redefini viitorul.

In deschiderea zilei de Inovatie vei face cunostina cu oamenii din spatele companiilor care dau tonul in industria digitala si dezvolta nise care in urma cu cativa ani nici macar nu existau. Vino sa-i intalnesti pe: Catalin Nastasoiu, Creative Director, Catapult , Octavian Badescu, Founder & CVO/CBDO, Sameday Courier, Catalin Cosoi, Chief Security Strategist, Bitdefender si Cosmin Ochisor, Business Development Manager, hub:raum. 

Ziua va continua cu o sesiune in care vei intra in dialog cu tinerii care au dezvoltat startup-uri spectaculoase, recunoscute deja la nivel international si vei afla de la specialisti europeni care sunt pasii corecti de la conceptul de idee la cel de business stabil. Participa la sesiunea “Booming Startups” si vino sa-l intalnesti pe Benjamin Rohe, Investor & CEO, MAS Angel Fund, Claudiu Butacu, cofondator, EFdeN, Cristi Badea, cofondator, Mavenhut, Paul Olteanu, cofondator, Inovolt.

In acest moment, domeniul IT&C este unul din cele mai efervescente sectoare de business din Romania, continuand sa produca si sa dezvolte anual specialisti intr-un ritm alert. Cu toate acestea, cererea de dezvoltatori este mai mare decat oferta, ceea ce conduce de ani buni la o adevarata lupta intre liderii pietei pentru cei mai buni programatori. Acesta este motivul care a condus la realizarea studiului Biz „Top 20 companii din IT pentru care merita sa lucrezi ” un demers jurnalistic si un clasament al companiilor din IT din perspectiva angajatilor.

Vom discuta despre toate aceste subiecte, pe larg, marti 11 noiembrie, la ziua de Inovatie.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: