BizRemote by certSIGN Tech

BizRemote: Bosch a pregătit mai multe scenarii pentru situația de criză

13 mart. 2020 < 1 min

BizRemote: Bosch a pregătit mai multe scenarii pentru situația de criză

Reading Time: < 1 minut

La Bosch, o echipă interdisciplinară de experți monitorizează și evaluează situația la nivel global, comunicând, totodată, cu autoritățile competente. „Avem diverse scenarii la îndemână și ne pregătim în consecință. Acordăm o foarte mare atenție informării corespunzătoare a angajaților noștri, atât prin intermediul rețelelor interne și panourilor tip avizier din locațiile companiei, cât și prin intermediul unei linii dedicate accesibilă tuturor angajaților Bosch din România și din lume”, ne-a precizat Mihai Bodijar, Director General Robert Bosch și reprezentantul Grupului Bosch în România.

Unde natura slujbei permite, angajații din cadrul Bosch România sunt sfătuiți să lucreze de acasă. „Sistemul nostru home office permite tuturor celor din companie să lucreze eficient, asigurând concomitent atât respectarea normelor de securitate, cât și standardele GDPR”, a precizat oficialul companiei.

Pentru mai multe știri, informații și sfaturi pentru companii legate de continuitatea businessului în condițiile actualei pandemii COVID-19 accesează secțiunea specială BizRemote.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: