Lifestyle

Visul decapotabil de vară: Bentley Continental GT Mulliner Convertible

iul. 31, 2020 3 min

Visul decapotabil de vară: Bentley Continental GT Mulliner Convertible

Reading Time: 3 minute

Vârful de gamă al familiei Continental GT, Continental GT Mulliner Convertible, va avea debutul global la Cheval Blanc, din St Tropez, ca parte a unui turneu european estival organizat de Bentley. Noul model este primul membru al noului portofoliu de Colecții introdus de Bentley Mulliner.

Două versiuni de motorizare

Continental GT Mulliner Cabrio va fi disponibil în versiunile de motorizare Bentley V8 și W12. Echipat cu motorul W12 de 6,0 litri, cu două turbocompresoare, modelul accelerează de la 0 la 100 km/h în 3,8 secunde și atinge o viteză maximă de 333 km/h. Noua generație V8 de 4,0 litri, cu două turbocompresoare, oferă o viteză maximă de 318 km/h și ajunge de la 0 la 100 km/h în 4,1 secunde.

Luxul sculptat în lemn

Noul model oferă furnirul de nuc Grand Black în pachetul standard, dar clienții pot alege dintr-o nouă gamă extinsă de 88 de furnire diferite din lemn, cu finisaj Piano prin intermediul serviciului Bentley Mulliner Personal Commissioning, inclusiv colorat în ton cu interiorul sau exteriorul mașinii.

Furnirul de nuc este șmirgheluit și șlefuit manual, pentru a produce un finisaj perfect neted, înainte de a fi vopsit în culoarea aleasă de client. Odată uscat, furnirul este lustruit pentru a obține un finisaj asemănător unei oglinzi. Pentru noul Continental GT Mulliner Convertible, sunt inserate detalii cromate în furnirul Piano, cum ar fi o siluetă a mașinii decapotabile pe bord, în fața pasagerului și un motiv B pe uși.

Design de diamant

Între farurile inspirate de cristalul tăiat, Bentley Mulliner vine cu noua grilă frontală Double Diamond, completată de orificii laterale personalizate, purtând marca Mulliner, care continuă tema diamantului argintiu pe negru.

Roțile noi, de 22 inci, cu 10 spițe pictate și lustruite, au sigle care își ajustează poziția, rămânând în plan vertical în timp ce roata se învârte.

Noul design Double Diamond s-a inspirat din conceptul Bentley de matlasare interioară diamant în diamant de pe toate cele patru scaune, lateralele din față și din spate. Pentru prima dată, modelul acoperă partea din spate a mașinii, îmbrăcată și ea în piele.

Este nevoie de aproape 400.000 de cusături pentru a livra această matlasare în habitaclul mașinii, fiecare diamant conținând exact 712 cusături individuale – aliniate precis pentru a indica centrul diamantului pe care îl creează. Dezvoltarea procesului de broderie pentru a livra acest rezultat a durat 18 luni.

Interiorul Continental GT Convertible oferă opt combinații personalizate în trei culori. O nouă împărțire a culorilor proiectată de Mulliner definește cele opt versiuni de culori, inclusiv o a treia culoare de accent pentru interior, sub forma unei linii de design distincte.

Pentru consola centrală, Bentley a utilizat un proces tehnologic nou, Diamond Milled Technical. Consola centrală găzduiește un nou ceas Breitling for Mulliner, cu ecran metalic nou și pietre prețioase care marchează orele. Rama ceasului și gurile de aerisire sunt cromate.

Între farurile inspirate de cristalul tăiat, Bentley Mulliner vine cu noua grilă frontală Double Diamond, completată de orificii laterale personalizate, purtând marca Mulliner, care continuă tema unică a diamantului argintiu pe negru.

Roțile noi, de 22 inci, cu 10 spițe pictate și lustruite, au sigle care își ajustează poziția, rămânând în plan vertical în timp ce roata se învârte.

Continental GT Mulliner Convertible este disponibil în gama extinsă de 61 de culori exterioare Bentley Mulliner, dar clienții care doresc să-și personalizeze exemplarul propriu într-o altă nuanță pot comanda specialiștilor în vopsea artizanală de la Bentley o culoare care să corespundă oricărui articol sau eșantion pe care îl au.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: