Antreprenori by eMAG Business Tech

Călin Fusu investește 500.000 euro în dezvoltarea Avocado.red

23 iun. 2020 < 1 min

Călin Fusu investește 500.000 euro în dezvoltarea Avocado.red

Reading Time: < 1 minut

Fondul de investiții Neogen Capital investește 500.000 euro și expertiza BestJobs în dezvoltarea serviciului Avocado.red, o platformă integrată care conecteaza utilizatorii cu specialiști din diferite domenii, precum terapeuți, avocați sau life coaches.

Dezvoltarea platformei a început din august 2019, iar anul acesta a fost extinsă echipa operațională și au fost consolidate tipurile de servicii oferite.

“La Neogen Capital, investim doar în ce ne pricepem şi proiectele sunt în general marketplace-uri în ultima perioadă, categorie din care face parte și Avocado, pentru că acoperă servicii oferite cu ajutorul unor freelanceri și consultanți. Bariera digital-nedigital este din ce în ce mai subţire, ceea ce înseamnă că tehnologia aduce mai ușor la îndemâna oamenilor diferite servicii pe care în mod tradițional nu le puteau accesa în sfera digitală”, a declarat Călin Fusu (foto), antreprenor și fondatorul platformei de recrutare Bestjobs și al Grupului Neogen.

Planuri de extindere

În prezent, pe Avocado sunt disponibile servicii de life & business coaching, consultanță legală sau psihoterapie, urmând ca în perioada următoare platforma să găzduiască și alte tipuri de experți, precum mentori de business, consultanți de marketing sau nutriționiști.

“Atât pe plan personal, cât și de business, fiecare dintre noi se întâlnește la un moment dat cu provocări și nesiguranță. Un specialist bun este acel partener care ne asistă să găsim soluții numai bune de pus în practică. La Avocado, visul nostru este să aducem consultanții specializați mai aproape de oameni și să doborâm barierele geografice, prin puterea tehnologiei”, spune Annemarie Fabian, Business Manager Avocado, cu experiență amplă în imobiliare, business și servicii de learning.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: