Companii Stiri

Vitrina Advertising este partenerul oficial al Pokemondo

iul. 25, 2016 < 1 min

Vitrina Advertising este partenerul oficial al Pokemondo

Reading Time: < 1 minut

Vitrina Advertising este partenerul oficial al pokemondo.co, primul start-up european dedicat Pokemon Go, dezvoltat de antreprenorul clujean Lorand R. Minyo. Agentia va oferi consultanta in comunicare si va implementa campanii creative atat pentru clientii din portofoliu, cat si pentru alte companii interesate de publicul jucator de Pokemon Go.

Pokemondo isi propune sa creasca veniturile businessurilor locale si functioneaza ca o „piata globala” prin intermediul careia acestea pot sa le ofere recompense utilizatorilor jocului. Proiectul va fi lansat intai in Europa si ulterior in SUA. In prezent, peste 200 de companii s-au inscris pe platforma. Pokemondo a fost creat de o echipa de antreprenori romani condusa de Lorand R. Minyo. Tanarul clujean a fondat compania INC(3), precum si trei start-up-uri in ultimii trei ani, in domeniile tehnologie si sanatate. El mai este implicat in proiecte ale Evozon, Start-up- Chile si TAG.

Vitrina Advertising reprezinta Romania in reteaua internationala AMIN – Advertising Marketing International Network, o alianta de peste 50 de agentii independente din Europa, SUA, America Latina, Africa si Asia.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: