Creativitate Digital Stiri

Vlad Petreanu la Content Creators Conference: În această perioadă este cel mai ușor să publici conținut

30 ian. 2021 < 1 min

Vlad Petreanu la Content Creators Conference: În această perioadă este cel mai ușor să publici conținut

Reading Time: < 1 minut

Vlad Petreanu a povestit la conferința Content Creators Conference despre cum reușește să fie un creator citibil într-o eră video. Dar a împărtășit si din secretele rețetei de succes a blogului său.
Vlad a venit și cu sfaturi pentru cei care vor să producă conținut. Cum trebuie să adaptezi conținutul pentru publicul tău și pentru platformele pe care găsești acest public. Unul din aceste secrete este acela de încerca diferite moduri și platforme de conținut pentru a vedea unde te regăsești. Fie că aici este vorba de video, podcast, blog sau chiar TikTok.

Mai multe despre modurile de a vedea conținutul poți vedea în intervenția lui Vlad Petreanu la Content Creators Conference.

Content Creators Conference este evenimentul unde afli cum creezi conținut relevant pentru brand, care sunt tendințele în storytelling și unde găsești oamenii care să creeze content atractiv și eficient? Specialiști în marketing și unii dintre cei mai influenți oameni din online și comunicare, oameni din agenții și companii recunoscute vor lua parte la o experiență de învățare completă pentru a deveni super eroi creatori de povești.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: