fbpx
Tech

Vodafone isi extinde reteaua 4G in alte 9 orase1 min

23/06/2014 < 1 min read

Vodafone isi extinde reteaua 4G in alte 9 orase1 min

Reading Time: < 1 minut

Vodafone Romania si-a extins acoperirea retelei 4G in 9 noi orase, ajungand in momentul de fata la un total de 19 orase.

Vodafone adauga Baia Mare, Botosani, Buzau, Braila, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Sibiu si Tirgu Mures in aria de acoperire 4G, alaturi de orasele deja existente: Arad, Bacau, Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Iasi, Galati, Timisoara si Bucuresti. Utilizatorii din orasele amintite vor beneficia de viteze 4G de pana la 150 Mbps.

Vom continua extinderea treptata a retelei 4G, astfel incat, in urmatorii doi ani, sa acoperim integral populatia urbana a tarii. Numarul terminalelor 4G din reteaua noastra a ajuns la 160,000 si tot mai multi clienti ai serviciilor de business adopta solutiile 4G pentru a benefica de experienta superioara si eficienta crescuta aduse de tehnologia 4G”, a spus Giovanni Chiarelli, CTO, Vodafone Romania.

Pentru clientii corporate, Vodafone Romania a implementat o serie de solutii bazate pe tehnologia 4G, precum o solutie VPN pentru monitorizarea sondelor petroliere, monitorizare video pentru unul dintre cele mai importante porturi din tara, sau o solutie completa de securitate, prin supraveghere video, cu stocare centralizata a datelor si acces de pe smartphone-uri si tablete.

De asemenea, Vodafone a introdus serviciile 4G in ofertele de abonament RED pentru persoane fizice, incepand de la 19 euro pe luna.

Foto: Dreamstime.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *