fbpx
Lifestyle

Voucher de vacanță pentru bugetari1 min

17/02/2017 < 1 min read

author:

Voucher de vacanță pentru bugetari1 min

Reading Time: < 1 minut

Bugetarii vor primi, de la 1 iulie, un singur voucher de vacanță, în valoare de 1.450 lei, a declarat ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre, într-o conferință susținută la Târgul de Turism al României (TTR) de la Romexpo.

„După cum apare și în programul de guvernare, pe data de 1 iulie 2017, vor intra în vigoare voucherele de vacanță pentru bugetari. Am modificat, prin ordonanță de urgență. Voucherele de vacanță nu mai sunt abrogate până la 31 decembrie 2017, cum erau inițial, ci până la 1 iulie”, a spus șeful de la Turism.

Ministrul a arătat că în ordonanță sunt trecute șase vouchere de vacanță, fiecare având valoarea unui salariu minim pe economie.

“Noi vom modifica această ordonanță care prevede șase vouchere și vom introduce un singur voucher, deoarece statul român doar atât poate suporta. Un singur voucher, având valoarea salariului minim pe economie, și anume 1.450 de lei”, a spus Mircea Titus Dobre.

Ministrul a precizat că, după modificările legislației actuale și introducerea noilor prevederi, urmează să se discute cu reprezentanții Ministerului de Finanțe în vederea stabilirii procedurii de alocare — online sau standard, tipizată.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *