Lifestyle Stiri

WatchShop.ro aduce în România brandul de ceasuri fashion William S

13/12/2018 2 min read

WatchShop.ro aduce în România brandul de ceasuri fashion William S

Reading Time: 2 minute

Magazinul online de ceasuri WatchShop.ro aduce în exclusivitate în România brandul de ceasuri fashion William S. Noile ceasurile sunt disponibile în 30 de modele, la prețul de 499 de lei.

Introducerea noului brand în portofoliul WatchShop.ro face parte din strategia companiei de a diversifica oferta de produse și răspunde cerințelor consumatorilor care manifestă interes foarte mare pentru ceasurile fashion. „Am adus în România ceasurile William S din dorința de a le oferi clienților noștri mai multe modele de ceasuri fashion și casual, segmente unde, până acum, nu aveam o ofertă suficient de bogată pentru a veni în întâmpinarea cerințelor de diversitate și versatilitate ale acestora”, spune Dragoș Diaconu, CEO WatchShop.ro.

Ceasurile William S au ca public-țintă tinerii până în 30 de ani, pasionați de fashion și de noile trenduri, care privesc ceasurile ca pe accesorii ce le completează ținutele și le reflectă atitudinea. Cele 30 de modele William S disponibile sunt derivate din două modele ancoră, la care variază culoarea / materialul carcasei, al curelei și al cadranului. Ceasurile sunt disponibile în 3 culori de cadran, 7 culori de curea/brățară și 3 tipuri de culori/brățară: piele, material textil și brățară din oțel inoxidabil. La interior, au mecanism japonez de înaltă precizie Miyota, carcasa este din oțel inoxidabil sau oțel inoxidabil placat PVD (Depunere Fizică de Vapori), iar geamul care acoperă cadranul este din cristal mineral.

WatchShop.ro are un portofoliu de peste 15.000 de modele disponibile, de la peste 100 de branduri internaționale, unele dintre ele importate în exclusivitate. WatchShop.ro oferă și service în garanție și servicii post-garanție, iar perioada de retur a produselor este de 365 de zile de la achiziție.

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă