Stiri Tech

Prima soluție de plată online cu carduri de masă într-o aplicatie de food delivery

29 mart. 2021 < 1 min

Prima soluție de plată online cu carduri de masă într-o aplicatie de food delivery

Reading Time: < 1 minut

Tazz by eMAG și Edenred România au lansat prima soluție de plată online cu carduri de masă într-o aplicaţie de livrări rapide, pentru comenzi de mâncare.

Disponibilă pentru o multitudine de restaurante prezente în aplicaţia Tazz by eMAG, plata cu tichete de masă devine, astfel, un beneficiu exclusiv al utilizatorilor Edenred. Astfel, soluţia Edenred Ticket Restaurant continuă să răspundă stilului de lucru flexibil din prezent, oferind utilizatorilor multiple opţiuni de comandă şi plată pentru prânz.

Pași de urmat

Aceștia trebuie să înroleze cardul Edenred Ticket Restaurant în aplicația Tazz by eMAG, urmând paşii indicaţi, ulterior procesul de plată fiind identic cu cel utilizat pentru cardurile bancare folosite până acum în aplicaţie. Utilizatorii pot consulta soldul disponibil pe cardul de masă direct în aplicaţia Tazz by eMAG, fără a mai fi necesară accesarea aplicației MyEdenred şi pot achita online masa de prânz comandată la birou sau acasă, de la restaurante din 23 de orașe din țară în care Tazz by eMAG este prezent.

Opțiuni de alimentație

Parteneriatul crește numărul de opțiuni de alimentație sănătoasă pentru masa de prânz a angajaților, oferindu-le acces la o modalitate de plată suplimentară și sprijină restaurantele partenere Edenred listate în aplicaţie care acceptă plata cu Edenred Ticket Restaurant.

Restaurantele au fost vizibil influențate, în ultima perioadă, de adopția unor obiceiuri alimentare mai sănătoase în rândul românilor și de implementarea noilor modalități de plată – reflectând exigențele consumatorilor față de serviciile oferite în industria ospitalității, inclusiv de rapiditatea plasării comenzilor și opțiunile pentru plata acestora.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: